Alla inlägg under april 2010

Av Anna Bergman - 14 april 2010 16:40

I veckan har vi en massa olika utflykter med skolan. Igår var vi i Uddevalla på Skalbanksmuseét och idag har vi varit på Naturbruksgymnasiet Nuntorp. Vi har lyssnat på en  massa olika bänder, om deras gårdar, vi har kört traktor, lärt oss hur komjölkningen fungerat, borstat kossorna och där fanns det även ett par söta små kalvar som jag tänkte dela med mig av :)


      

     

Den svarta lille kalven föddes imorse :)


Nu ska jag byta om till träningskläder. Anders kommer strax hem från jobbet och då ska vi först gå och handla lite mat och hämta ut ett hemmabiopaket som Anders klickat hem och sedan cykla iväg och träna innan det är dags för soffan!


Ha en trevlig kväll :)

Av Anna Bergman - 11 april 2010 16:39

Tänkte skriva lite om vad vi gjort under de två veckor vi varit i Karibien. Som ni förstår, om ni sett bilderna, så har vi haft det kanonbra. Vi har ätit gott, trerättersbuffé varje kväll med gott vin till. Härliga frukostar och luncher på stranden. Dagarna har vi mest tillbringat antingen liggandes i en solstol på stranden, eller vid poolen de dagar kropparna våra var aningen åt det röda hållet, haha. Vädret har varit bra. Vissa skurar har kommit och molnen har visat sig då och då, men jag klagar inte. Värmen var mer än nog iaf.

En dag gjorde vi en utflykt. Åkte iväg med en större båt till en liten, liten söderhavsö som kallas Ilet Caret. Vit sand, turkost klart vatten och ett få antal palmer fanns på den lilla ön, som tog cirka tre fyra minuter att promenera runt. Underbart vackert!

Hotellet var kanon, trevlig personal och fin omgivning och natur. Vi har tagit morgonpromenader tillsammans ,eller en runda tennis, vilket jag kommit fram till INTE är en av mina starka sidor.


Kort och gott -

En underbar semester som jag varmt rekommenderar andra att åka iväg på!


  

Av Anna Bergman - 11 april 2010 16:22

Just nu läser vi en kurs i skolan som heter ”Barnet möter naturkunskapen”. En av examinationerna i denna kurs är att vi, under fem veckors tid skall följa en plats i skogen och kika på vad som händer, vad som växer, vilka djur som varit där m.m


Idag har jag och Sandra varit iväg och dokumenterat lite till våra rutor. Solen sken och vi hade det väldigt trevligt i skogen. Det är en befriande känsla att bara strosa runt i skogen och lyssna på alla härliga ljud. Bäckar som det rinner vatten i, löven som blåser i vinden och måsarnas skrik i himlen.


Självfallet var även skogshunden Kid med och fick agera motiv till ett par bilder! :)


            

Av Anna Bergman - 7 april 2010 22:51

Tiden går fort när man har roligt. Vi har haft det underbart på våran semester! Hinner inte skriva något idag men tänkte lägga upp lite bilder så länge som ni får ta del av :)


                                                                              

        


(copyright Anna Bergman)

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards