Alla inlägg den 29 april 2009

Av Anna Bergman - 29 april 2009 11:49

I fredags hämtade jag ut ett paket på Kvantum. Paketet var från mamma och i det så var det lite grejjer till Anders och fyra väldigt fina kuddfodral till oss båda :) Jag älskar den limegröna färgen på våren och sommaren och kuddarna blev pricken över i:et i våran soffa!


 

 

Tuuusen tack snälla mamma för dessa:)  

Av Anna Bergman - 29 april 2009 11:03

Hej alla!


Idag skiner solen och himlen är blå. Självklart ska det blåsa då så man inte kan sitta ute! Typiskt. Nåväl, jag och Kiddan tog oss i alla fall igenom morgonpromenaden och nu sitter jag hemma i soffan och funderar på hur jag skall spendera denna dag:)


Tanken är att jag skall ta mig iväg till gymet iaf någon gång under dagen! Det är väl egentligen den enda planen jag har! Ska även tvätta lite och sedan börja packa för imorgon plockar Marcus upp oss kring halv två och sedan styr vi kosan mot underbara Falun där vi skall tillbringa valborgshelgen!


Ska bli så roligt att träffa alla härliga människor där igen. Vi kommer bo hemma hos Stefan och Cathrine så igår var jag iväg och köpte oss en "luftsäng" som vi kommer sova på :). Synd bara att inte Marlene och Anders kommer vara hemma i helgen! Men men, dessa får vi ju iaf träffa i sommar då vi kommer närvara vid en speciell händelse i deras liv:) Vad helgen kommer innefatta vet jag inte. Men är övertygad över att det kommer bli kanonkul! Förhoppningsvis får jag med Cahtrine på en kebabpizza från köpmanskrogen! Världens godaste, hihi. Men hon brukar inte vara svårövertalad. Speciellt inte om man kanske fått i sig ett glas vin eller två kvällen innan:)


Nu ska jag fixa mig lite lunch så jag får nya krafter!

Hoppas ni alla har en bra dag! Puss och kram från mig!

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards