Alla inlägg under juli 2011

Av Anna Bergman - 25 juli 2011 17:06

Idag började Anders jobba igen efter tre veckors semester. Då vädret inte är det roligaste här på Västkusten och många andra som också jobbar så har det blivit en nytto- och innedag för min och Kiddans del. Vi hade några ägg i kylen som bästföredatumet gått ut på så jag har svängt ihop en långpanna med Kärleksmums och sedan tagit en springtur så jag kan smaka på godbitarna med gott samvete.


Nu kom Anders precis hem från jobbet och jag ska strax börja med middagen medan Anders springer iväg och kör intervaller. Dagens meny består av Kålpudding med färskpotatis, brunsås och lingonsylt. Vi kör igång med husmanskost vardagen till ära :)


  

Ha en fin dag allesammans!

Av Anna Bergman - 25 juli 2011 12:17

Hej alla vänner!


Nu har vi kommit hem till Vänersborg igen efter en jättemysiga och härliga sommarveckor i Kalix och vårt kära Norrland. Tiden går dock mycket fortare än vad man vill och man hinner knappt komma dit innan det är dags att åka hem igen.


Vi har umgåtts med nära och kära, åkt ut i skärgården med båten, haft den årliga bryggfesten, ätit gott, njutit av det fina vädret och bara haft det skönt!


Nedan kommer ett axplock av bilder men fler kan ni finna på denna länk :

 
                     
Längtar redan till sommar 2012 :)
Av Anna Bergman - 17 juli 2011 13:37

Idag är det ett år sedan jag fick äran att bli gudmor åt älskade lilla Molly.


Dopdagen:)


    Drygt ett år senare:)


Tack Erik och Sara för det fina förtroendet.

Av Anna Bergman - 16 juli 2011 10:54

”Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.”

citat Alf Henriksson


Livet är bra orättvist. De senaste veckorna har jag om och om och om igen efter att mottagit ett väldigt tråkigt besked, försökt förstå meningen med att livet ibland kan vara så grymt och fruktansvärt orättvist. När det oväntade sker så ser man livet med andra ögon och inser att man måste vårda och ta vara på det man har. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet eller under morgondagen. Carpe diem.

 

Tänker på ER hela tiden älskade vänner   


Av Anna Bergman - 1 juli 2011 10:28

Idag går Anders på semester och VI börjar vår gemensamma ledighet. Vi börjar med att styra kosan mot Stockholm idag för att hänga lite med Marcus innan vi på söndag åker upp mot Norrland och kära Kalix igen.


Av tidigare erfarenheter brukar mitt bloggande inte ligga på topp när jag är där så med det vill jag önska er fina sommarveckor med massa sol, värme och kärlek :)


Jag längtar hem nu. Hem till detta.

       

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards