Alla inlägg under oktober 2008

Av Anna Bergman - 20 oktober 2008 21:14

Tröttheten börjar komma smygandes, kanske att man för en gång skull skulle lägga sig tidigt. Kiddan har redan tjuvstartat iaf. Han ligger är bredvid mig - i soffan som han verkligen verkar tycka om - och är sötast i världen.



Anders är på isträning och kommer inte hem förrän sent så därför har jag tillbringat kvällen med ett pass bodypump och efter det middag bestående av youghurt och kesomackor framför teven.


Näe, nu ska jag väcka lillen och ta en sista promenad för idag. Sen sängen, och kanske en bra bok, eller historiaboken.
Natti natti!

Av Anna Bergman - 20 oktober 2008 12:50

Regn och rusk är väderrapporten från Vänersborg idag! Detta passar mig faktiskt ganska bra för jag har en ledig dag idag. Eller ledig och ledig, men jag har inga direkta måsten på schemat. Ska försöka ta tag i matteboken om en stund och i eftermiddag ska jag på Body pump. Det är det enda som jag planerat göra under dagen.


Anders har nyss varit hemma på lunch och innan det har jag varit på en promme med Kid, vilket det är dags för nu snart igen!


Har skickat iväg en beställning från Ellos på två kuddfodral i bronsfärg och innerkuddar till våra nya fiiiiina silvriga och lila kuddfodral från CASA Wikström i Luleå, så jag längtar tills dessa kommer på plats. Då kommer vardagsrummet vara fulländat=)


Helgen har varit lugn, i fredags var vi bara hemma, kikade på idol och mös på. Lördagen började med sovmorgon och efter det åkte vi en sväng till Överby där Anders shoppade litegrann och efter det stod en storhandling på köpet så kosan styrdes till ICA Maxi. Även denna kväll spenderades framför teven och Stjärnor på is. Igår skulle Anders ut och springa, så jag tog cykeln och cyklade bredvid. Orkar inte hålla hans tempo i löpningen, så cykeln är perfekt, haha. Efter det stekte Anders lite plättar åt oss till lunch. Resten av dagen spenderades framför teven, men undantag för matintag och promenader med Kiddan. Skönt med en lathelg någon gång också=) 

Av Anna Bergman - 16 oktober 2008 22:09

Snart, om cirka en vecka, släpps biljetterna till nästa års melodifestival, Göteborg ligger nära mig och är även första deltävlingen den 7februari. Någon som vill komma med mig, Aaaamme? ;)


Av Anna Bergman - 16 oktober 2008 19:59

Nu är jag hemma igen i Vänersborg efter att ha varit hemma i Kalix i drygt en vecka. Det är lite lustigt med termen "hemma". För mig är hemma både i Kalix och Vänersborg, när jag är här i Vänersborg säger jag att jag ska åka hem till Kalix och när jag är i Kalix säger jag hem till Vänersborg, men hemhemma är Kalix iaf och kommer nog alltid vara det och just nu är Vänersborg hemma för närmsta tiden=) Sådär då var det utklarat.


Hursomhelst, så har veckan i Kalix varit precis det jag behövde, lite paus i pluggandet och att få träffa familjen och de man känner i lugn och ro, Helt underbart. Har hunnit med olika shoppingturer, middagar, fest, mys och en massa annat. Alltid jobbigt att åka därifrån, men nu längtade jag hem till Anders så jag hade ju något trevligt att komma hem till iaf=)


Väl här hemma har jag hunnit med två prov, ett muntligt historiaprov igår och ett matteprov idag. Kändes helt okej på båda två så nu är det bara att invänta resultaten.


Nu ska jag se på Du är vad du äter och kaaaaaaaanske äta lite dajmglass, om inte Anna Skipper påverkat mig! Men jag tror det blir glassen iaf, jag har ju trots allt spinnat idag. Då får man äta glass.
Av Anna Bergman - 2 oktober 2008 21:56

De senaste två timmarna har jag suttit med en inlämningsuppgift i naturkunskapen som ska in imorgon, där fick jag lära mig och redovisa skriftligt bla om lågenergilampor och om hur en mikrovågsugn fungerar- rent tekniskt! Sådeså.


Idag har jag även blivit bjuden på lunch av Anders innan skolan började. Efter det, några timmars matte och ett spinningpass har även hunnits med =) Fick även veta att jag hade Mvg på Nk- provet och vg på matteprovet så lite mallig är jag allt.


Nu väntar jag - som vanligt - på att Anders ska komma hem från träningen, så vi kan lägga oss i sängen och se ett nytt avsnitt av Prison break! Och när man talar om trollen så kom världens bästa just in genom dörren!


Så, god natt alla. F R E D A G imorgon!!!

Av Anna Bergman - 1 oktober 2008 20:14

Idag har jag faktiskt hunnit med lite av varje, imorse var jag ute på en promenad med Kid, efter det hoppade jag in i duschen och fixade lunch till kl 11.30 då Anders kom hem på lunch. Innan jag åkte till skolan som började 12.30 åkte jag och tankade och efter skolan blev jag fruktansvärt sugen på Tacos så åkte förbi Kvantum och handlade grejer till det och lite annat smått och gott! Middagen var redo tills Anders kom hem från jobbet och då han åkte på träning satte jag mig med matteboken och räknade ett x antal sidor inför morgondagens lektion!


Nu sitter jag och kikar på idol, och känner mig lite hängig faktiskt. Huvudvärken ligger och smådunkar längst bak i huvudet, och detta tänkte jag faktiskt kurera mig med lite Rocky road, som faktiskt blev kvar en del av från igår, tro det eller ej!


Och Mamma Mia ja, filmen var väl sådär, helt klart sevärd, en feelgood-film, men det enda som irriterade mig själv var att resterande del av kvällen var det baaaaaara Abbalåtar som snurrade i huvudet, Mamma Mia hit och Dancing Queen dit.  


Nu började idol igen efter reklampausen, ska lägga fokus på det nu, och hämta glass!


4 dagar kvar tills jag är hemma i Kalix igen för en stund, ska bli så sköööönt. Längtar tokmycket!

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards