Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Anna Bergman - 26 mars 2008 10:43

Första arbetsdagen efter ledigheten avklarades igår. Jobbigt men gick ändå hyffsat fort. Hade lite att pyssla med som hamnat på hög under ledigheten.


Efter jobbet var jag på stan en sväng och handlade present åt Cathrine som igår fyllde 23 år, middagen hade Anders lagat tills jag kom hem och kring halv åtta gick vi över till Tranblom/Gårdlund för lite födelsedagsfirande och yatzyspelande.


Idag efter jobbet ska jag ta upp träningskarriären som legat på hyllan i drygt två veckor nu. Tungt men väldigt behövligt efter alla onyttiga intag under Kalixvistelsen:) Träningsvärken kommer vara ett faktum imorgon känner jag redan nu. Efter det är planerna dusch och middag och film under filten i soffan resten av kvällen.

Av Anna Bergman - 26 mars 2008 09:58

Tio dagar går fort. Sååååååå fort.


Här kommer en kort uppdatering om vad vi pysslat med där uppe:


14/3

Landar på Kallax kring halv niotiden. Möts av mamma och pappa. Hemfärd mot Kalix. Lite surr och uppdateringar hemma innan jag somande hemma i flickrummet.

15/3

Liten sovmorgon. Åkte till Näsbyn och var moraliskt stöd och smakråd till Mia som skulle på bröllop. Hem och duscha. Middag på Kina med mamma och pappa. Förfest och schlager hos Ida R med en massa kära återseenden.


  

16/3

Mysdag. Handling med mamma. Middag på Näsbyn.

17/3

Synundersökning i Luleå. Hittade tyvärr inga nya bågar. Lite shopping. Lunch på Kaffelino. En liten sväng på stan i Kalix. Middag och tv-tittande.

18/3

Gick i "pyjamasen" till 13. Diverse ärenden på stan. Köpte bland annat ett par pumps. Hämtade Mona på jobbet för reatittande på sportbutikerna. Byxor till mamma och skjorta till Peter inhandlades. Lax med räkröra till middag hos mamma och pappa och hockeytittande på kvällen hos Englunds.

19/3

Middag hos farmor och farfar.

20/3

Åkte ut kring 12 på isen med skotern och pulkan fullpackad. Solning och grillning av hamburgare. Pimpling med resultatet två ynka fiskar. Fest hos Ida än en gång på kvällen. En kort sväng på hotellet. Vart var allt folk??! Hem med taxi och lite kvällsvickning i form av påskskinka.



21/3

Trött morgon. Än en gång ut med skotern. Sola och grilla denna dag igen. Påskmiddag på Näsbyn med mamma och pappa och Anders släktingar.



22/3

Lunch på Sangisvägkrogen. Snabbsväng i Haparanda och Torneå. Hem och duscha. Middag på Näsbyn. Förfest på hotellet och sedan nattklubben. Betydligt mer folk än torsdagen men fortfarande inte lika bra som det brukar vara. Fast det var roligt iaf. Kul att träffa folk man sällan ser.



23/3

Sista skotersvängen för helgen. Souvaskebab på mourikkan och en snöby som gjorde att vi packade ihop alltför tidigt. Mustig kycklinggryta till middag och marängtårta på kvällen. Somnade gott framför soffan.



24/4

Packning. "Hejdårundor" och avfärd från Kalix kring tretiden. Parfyminköp på Kallax. Flyg till Stockholm. Middag på Arlanda. Tåg till Falun. Hemma halv elva. Uppackning av väska. Genomgång av post m.m Vid midnatt somnade vi gott i vår otrooooligt sköna säng efter att ha kämpat på i en betydligt smalare säng i drygt en veckas tid.


Sammanfattningsvis har påsken varit huuur bra som helst. Lugn och ro blandat med fest och massa annat. Det är människorna där uppe som helt enkelt är dom bästa. Saknar Er redan men mittiallt så ses vi om en månad igen. Pusssss Pusssss på Er alla och tack för den här veckan.







Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards