Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Helgfirande!

Av Anna Bergman - 26 april 2009 20:14

I fredags började förberedelserna inför helgens 25-årsfirande. Anders slutade lite tidigare så vi gick tillsammans och tränade lite och sedan lagade vi mat och grejjade på ett par timmar och avslutade kvällen med en kvällspromenad kring skräcklan. Det är så mysigt om kvällarna nu när det är varmt och man känner sommaren komma närmare och närmare:)


Lördagmorgon så steg vi upp hyffsat tidigt. Anders åkte och kompletteringshandlade litegrann inför kvällen och jag lagade lite mer mat. Kring lunchtid kom Marcus och Amme och då gick vi ner på stan och lunchade lite. Då vi kom hem från lunchen så stod det två  fina buketter utanför dörren. Eftermiddagen fortsatte med fix av både oss själva och buffén innan gästerna började anlända kring sextiden. Kvällen blev väldigt lyckad. Trevligt sällskap och bra stämning. Anders fick en väldigt rolig present av vännerna här i Vänersborg, en segelflygningstur. Ska bli väldigt roligt, och nervöst,den dagen han ska upp i det blå och flyga litegrann:) Avslutade kvällen på Teatergränd och sedan med lite kvällsmat hemma hos oss innan det var dags att lägga sig.


 De härliga tårtorna

 Jesper, Richard & Anders tar sig en liten shot!

Amme, Jag och Mallan

Jag och väärldens bästa födelsedagsbarn


Idag är det ju som sagt den stora dagen för min käre sambo så dagen började med lite paketöppning för honom . Av mig fick han en Londonweekend, lite kläder och ett par skor och lite sånt. Andra fina presenter han fick var ett PSP med tillbehör, lite kläder och pengar. Efter det var det dags för frukost och slappande i soffan. Anders och Marcus åkte en sväng till Överby där de gjorde lite inköp samtidigt som jag och Amme gick ut och rastade Kiddan en sväng! Lite middag har vi också hunnit med innan det var dags för våra kära vänner att åka tillbaka hem till Göteborg.


Jag och Anders har nyss kommit in från en liten utesväng. Anders springandes och jag cyklandes på sidan om :) Nu är det mest slappande i soffan som gäller resten av kvällen. Eventuellt att vi går förbi till Hemmakväll och köper en liten gottapåse. Äter man inte tårta som födelsedagsbarn så måste man ju få sig lite karameller att fira med på sin 25-årsdag!


Sammanfattningsvis har helgen varit väldigt mysig. Kanonväder och trevligt sällskap. Fler bilder från gårdagens firande hittar ni här!

 
 
Cathrine

Cathrine

26 april 2009 21:48

Kan tänka mig att ni har haft en mycket bra helg! Det ser man också! =) Kramar!

http://cathrinekattens.blogg.se

 
Therese

Therese

26 april 2009 21:49

Vilka presenter han fick av sin käraste : ). London är en helt fantastisk stad.

Många kramar Therese

http://www.tessielessiesdagbok.blogg.se

 
Cathrine

Cathrine

26 april 2009 22:05

Självklart får ni sova hos oss! =) Ville bara veta till 100 % =) Kramar!!

http://cathrinekattens.blogg.se

 
Ingen bild

Mona

27 april 2009 09:06

Snygga tårter Anna, va du är duktig
Hoppas att festen var lyckad och att ni hade roligt.
Kram Mona

 
Ingen bild

Jag

27 april 2009 09:19

Mona: Jag kan tyvärr inte ta på mig äran för tårtorna. Malin gjorde chokaldvarianten och ett konditori den andra. Men väldigt goda var dom iaf:)

 
Cathrine

Cathrine

27 april 2009 13:16

Det ska bli sååå underbart att ni kommer hit! Vi får höras i veckan och planera lite! =) Med middag och sånt. =) Jag sitter och försöker motivera mig till träning, går väl sådär, haha! Hoppas träningen går bra för dig! Kramar!

http://cathrinekattens.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Bergman - 11 november 2012 13:47

Ett stort grattis till min underbara älskade pappa idag.           Tack för att du är du. Älskar dig    ...

Av Anna Bergman - 5 november 2012 23:12

Nu har äntligen den fruktade dagen sedan länge passerat! Tentan är skriven och om allt går som jag önskar så var det även den sista tentan på vääääääldigt länge som jag skrev! Ska dock inte säga den sista någonsin, för mittiallt sitter jag och läser ...

Av Anna Bergman - 4 november 2012 19:59

Hej! Nu har helgen passerat och huvudet är fullproppat med det ena och det andra från kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och olika teorier! Om det räcker får jag svar på imorgon då det är dags för tentan! Känner att jag gjort det jag k...

Av Anna Bergman - 31 oktober 2012 22:37

Nu var det ett tag sedan jag skrev! Har varit en rätt hektisk tid och jag känner att tiden eller lusten inte riktigt räckt till för att blogga! Denna vecka är det plugg och lite mer plugg som gäller för fröken Bergman då det vankas tenta på måndag...

Av Anna Bergman - 16 september 2012 21:09


Idag har jag pluggat största delen av dagen! Jag har precis skrivit ut uppgiften och nu orkar jag inte tänka på den längre. Tycker det är nog trist att åka ifrån vfu:n mitt i allt då man är inne i undervisningen och ännu tristare är det då frågorna t...

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards