Alla inlägg den 8 juni 2012

Av Anna Bergman - 8 juni 2012 09:05

God morgon ute i stugorna,


  

Idag är jag såhäääääär glad. Har nämligen sista dagen för denna termin i skolan. Har ju egentligen haft sommarlov hela veckan men då vi var i Rom så missade jag ett seminarium som jag idag har chans att ta igen detta missade tillfälle. Ska bli så skööönt! Sen är jag även glad för att helgen snaaaart är här. Ikväll blir det trevligheter med mina fina vänner som jag inte träffa på jättelänge och imorgon blir det nog en sväng till Aqua Blå som har intagit Vänersborg i helgen. Hoppas bara att vädergudarna får lite bättre humör och ger oss lite soool eller iaf uppehåll för regn. Som det ser ut nu så verkar inte vädret bli det bästa.


I onsdags var Anders ledig från jobbet och hade tidig träning. Efter träningen åkte vi ut till Överby, åt lunch och strosade lite i affärer. Dock blev det ingen shopping, men jag spanade in några plagg som jag är lite sugen på. Får se hur länge jag blir på skolan idag :) Efter Överby åkte vi förbi på en kaffe till Richard som slet med huset. Malin och Richard har precis målat om huset och det har blivit superfint. Jag vill också ha ett hus med en uteplats! Därefter handlade vi till kvällens middag som blev räkor och smått och gott till det. Det var vårt firande av nationaldagen.


 


Igår var de ju vanlig vardag igen, men Anders jobbade här i stan på eftermiddagen så han bjöd ut mig på en lunch ute på Quality. Resten av dagen bestod av att förbereda mig inför dagen och lite annat.


Nu ska jag göra mig i ordning för att åka mot skolan och pussa lite på denna söta trötta lilla hund innan jag åker :)

 

 


Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram från mig.








Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards