Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Anna Bergman - 10 januari 2011 21:28

Vill passa på att tacka en go vän och "föredetta klasskamrat" Sandra, som varit så snäll och kikat igenom mina uppsatser och ge feedback under helgen - trots sin  nuvarande ledighet :)


Sandra har från och med november gått på "mammaledighet" då hon inom de närmsta veckorna skall bli mamma till tvillingar. Imorgon ska vi luncha efter skolan och det ska bli jättekul att se hur hon nu ser ut - brukar vara lite förändringar på midjemåttet mellan gångerna vi ses :)


Sååå tusen tack snälla rara du för hjälpen! Det kommer nog fler uppsatser under våren som du allt får hjälpa till med - så du inte glömmer bort studentlivet helt!


Lånade en bild från Sandras blogg så man kan se hur fin hon nu är :)


  

Av Anna Bergman - 10 januari 2011 21:18

Idag har jag äntligen skrivit klart den sista uppsatsen för denna kurs. Nu återstår bara ett seminarium imorgon och en opponering på torsdag av denna kurs och den känns så skönt - och kul att påbörja något nytt. Såhär har det sett ut idag när jag suttit och skrivit (vilket det oftast gör) ett organiserat kaos. Sitter med datorn i famnen och har litteraturen utspritt runtomkring mig för att hitta mina referenser. 


  


Förutom pluggandet har jag lunchat med Anders och städat ihop lite här hemma. Lägenheten har kommit i andra hand de senaste dagarna så det behövdes lite undanröjning. Har även pratat med Elin, som idag påbörjat sitt "första" jobb som förskolelärare. Hon är inom en vecka färdig utbildad förskollärare och är både stolt och avundsjuk över hennes prestationer :)


Nu sitter jag mätt och belåten i soffan efter "kvällens" middag bestånde av ugnsbakad lax med parmesanost och sallad till detta.


Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards