Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Anna Bergman - 11 maj 2009 13:28

Lördagen blev riktigt lyckad! Tjejerna började rulla in kring halv sju och nästan genast åkte vi iväg och handlade kvällens middag bestående av pizza! Malin hade bakat en otroligt god cheesecake som fick bli kvällens efterrätt och en kaffekopp på detta.


Efter att maten hade intagits förflyttade vi oss till vardagsrummet där festen satte igång. En omgång Buzz fick starta kvällen där Mallan gick segrande ur. Vinglasen fylldes på eftersom och singstar blev kvällens aktivitet. Två omgångar körde vi med två lag. Båda omgångarna slutade oavgjort vilket måste betyda att vi alla var lika bra:) Efter tolvtiden kom Malins snälla bror Nicklas och skjutsade oss till Trollhättan där vi mötte upp Anders och de andra på Butlers! Efter krogen var vi lite hungriga så kvällen avslutades för de flesta på MAX innan vi åkte hem till Vänersborg igen. Detta blev en kanontrevlig kväll med härligt sällskap! :)


Igår åkte både Micke och Pekka hem igen. Anders tvättade bilen och grejjade på och jag fixade lite här hemma. Förutom det var det soffan som var våran bästa vän under dagen. När klockan närmade sig sjutiden åkte vi hem till Richard och Malin och fick serverat Tacos till middag! Världens bästa "dagen efter" mat! Tusen tack för det.


Imorse åkte Anders iväg till Stockholm på kurs så nu är jag och Kiddan ensamma hemma! Har varit en sväng till arbetsförmedlingen och på promenad med Kiddan och i eftermiddag ska jag och Malin en sväng på gymmet. Det är vad min dag kommer att innefatta :)


Nu ringer Mia så måste sluta:) hihi...hej svejs!



Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards