Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Anna Bergman - 7 januari 2010 14:04

Snöigt och kallt är det här idag. Man går och småhuttrar hemma och vill helst bara krypa ner under ett varmt täcke. Det är vinter nu. Är dock glad över att jag inte befinner mig i Kalix just nu när väderleksrapporten därifrån säger -30(!) grader. Huvvaligen...

 

Filmen vi var och såg på bio i tisdags, Avatar, var en riktigt tiopoängare. Åh så bra den var. Vill ni se en toppenrulle på bio så gå på den! Rekommenderas varmt!


Igår åkte Anders iväg tidigt mot Edsbyn för match mot Bollnäs. Dock slutade den lite tråkigt med en tung förlust. Själv så hade jag mina studekamrater hemma på lite fika och vi satte igång coh avslutade ett grupparbete som handlade om bild- och textanalys. Vi är så effektiva så, trots avstickare då och då om diverse saker :) Kvällen spenderade jag i min ensamhet(okej, Kid var med) tillsammans med en kurslitteratur som heter "Den mångfaldiga förskolan", inte så kul men nu är den tragglad igenom iaf. Känns väldigt skönt.


Idag har jag varit på föreläsning på förmiddagen och efter det har jag inte gjort så mycket annat än varit på promenad med Kid och suttit framför datorn. Skall snart bädda ner mig i soffan och påbörja den engelska litteraturen angående Interkulturalitet. Hmm, måste ladda med lite motivation först :)


Anders är ledig från träning ikväll, så vi tänkte laga lite middag tillsammans när    han slutat och sedan bara ha en skön filmkväll i soffan och koppla bort allt det tråkiga för en stund! Mys med killarna i huset är aldrig fel :)

  


Trevlig kväll!

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards