Alla inlägg den 28 augusti 2012

Av Anna Bergman - 28 augusti 2012 11:16

I lördags åkte vi till Göteborg för att fira Amelia på hennes 26-årsdag. Då vi kom fram till Göteborg köpte vi med oss sushi till middag som jag varit sugen på heela sommaren. Gott gott. Hemma hos Amme väntade en trevlig kväll med nya bekantskaper, god Pavlova, lite vin och andra trevligheter. Tyvärr fick jag inte fotat ett enda kort denna kväll då telefonen låg i väskan men -  Tack Amme för en mysig kväll och hoppas du hade en mysig födelsedag från början till slut ;).


I söndags fick vi finbesök av Cathrine och Stefan och vi fick även äran att träffa deras söta lilla dotter Stella för första gången. De hade varit på bröllop i Göteborg under lördagen och gjorde ett stopp hos oss med övernattning till vår glädje på väg hem till Falun igen. Under söndagen fick vi uppdatera varandra om vad som hänt och så vidare, vi var en sväng på bandy då Anders hade match och kvällen avslutades med middag hemma hos oss då även Johan och Anni anslöt. En väldigt trevlig kväll med många skratt. Då Cathrine önskar receptet på middagen som blev Tapenadefilé så kommer det här . Även efterrätten som var en Browniefudgecheescake är hämtat från Matplatsens blogg och den var fantastiskt god som jag rekommenderar er att testa på, receptet finns här.   

 

Söta Stella -på bilden inte alltför nöjd med att vara på bandy   


Tusen tack älskade fina vänner för ett mysigt dygn ihop.

Jag önskar att vi bodde lite närmare och att vi ses lite oftare än en gång per år framöver :)


Idag är min sista oplanerade sommarlovsdag. Resten av veckan är planerad med möte på HV och några vikariedagar. Nu börjar verkligheten och vardagen igen . med skräckblandad förtjusning för fröken Bergman.


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards