Alla inlägg under januari 2010

Av Anna Bergman - 23 januari 2010 23:55

Tjejkvällen blev en fulländad kväll! Men vad annat hade man väntat sig med det sällskapet?=)


Vi började kvällen med att beställa hem pizza, efter det avnjöt vi Mallans goda efterrätt bestående av kladdkaka med ”mariannefluff” och hallonsås. Väldigt gott. Vi spelade spel, skrattade och hade en riktigt trevlig afton. Vid midnatt började vi fundera på om vi skulle åka vidare, och eftersom Sandra fixade skjuts så styrde vi kosan mot Trollhättan och Butlers. Där var det inte många personer men eftersom Anders och de andra redan var där sen tidigare på kvällen så kände man igen ett par stycken i alla fall. Hursomhelst, så var det en trevlig avslutning på en trevlig kväll! Tack tjejer för att ni kom och tusen tack för de fina blommorna och den goda chokladen!

 

Här kommer ett par bilder från kvällen!

 

                            

Av Anna Bergman - 23 januari 2010 15:21

                  

Av Anna Bergman - 22 januari 2010 14:50

Jag har kommit på mig själv med att göra en konstig grej.


När jag är ute och går och är inne på en tråkig sträcka eller bara vill vara framme någon gång, så räknar jag steg. Jag räknar till tjugo, eller femtio eller annat, tyst i huvudet. Jag söker ett mål för att göra det lite lättare att nå dit jag vill och komma fram! haha


Är det jag som är lite knasig eller gör andra detta också?   

Av Anna Bergman - 22 januari 2010 14:41

Veckan har bestått av mestadels skola och annat! En ny kurs har dragit igång och den verkar rätt rolig så det känns bra. En Kalixresa i februari har blivit bokad men förutom det så har inget direkt viktigt eller spännande hänt så jag hoppar över den uppdateringen och kör igång med dagen istället:)


Idag har jag varit på stan en sväng och inhandlat litegrann för kvällen, städat och sitter nu i soffan och laddar inför tjejfest! Vinet är på kylning och chipsen är upphällda! Bara tio tjejer som fattas och en dusch så är kvällens aktiviteter igång. Det blir fredagsmys på hög nivå idag!

  

     


Förutom det så finns det inga planer för helgen! Vad ska ni hitta på?=)



Av Anna Bergman - 15 januari 2010 19:53

Klockan 13.00 idag öppnade jag min första tenta på högskolan! Efter tre och en halv timme kände jag mig nöjd, lämnade in det jag skrivit och lämnade skolan! Känslan efter tentan kändes bra. Det var två stora frågor som omfattade 3-4 sidors svar, så det kan ha gått hursomhelst egentligen. Men jag gjorde så gott jag kunde och hoppas på godkänt :) Skööönt att ha den avklarad iaf!


Väl hemma gick jag förbi och inhandlade lite rödvin som vi avnjutit till dagens tacomiddag. Nu sitter vi i soffan, kikar på bandy, gör slut på vinflaskan och äter lite mörk choklad som Anders fick av Sofia igår efter matchen i Falun :) Kvällen kommer nog fortsätta i soffan med diverse zappande mellan bandyn och Let´s dance! Precis som en fredagskväll skall vara, lugn och skön!


Idag är det tulpanens dag, och därför vill jag ge alla jag känner och tycker om en "cyberbukett" med de finaste  tulpaner som finns, de vita! :)

  


Av Anna Bergman - 14 januari 2010 21:15

Veckan har i stort sett bestått av en sak. Plugg!


I måndags hade vi seminarium, i tisdags pluggade jag till tentan, i onsdags hade vi bildanalysredovisning, idag har jag pluggat och imorgon är det äntligen - med blandade känslor- dags för tentan!


Jag har nu lagt ifrån mig böckerna för dagen. Nu får det bära eller brista. Det jag inte kan nu, kommer jag heller inte att lära mig, men eftersom vi får ha med oss böckerna på tentan så känner jag mig inte så jätteorolig! Skulle det inte gå imorgon, så får man ju fler chanser!


Anders är just nu i Falun med laget och snart på väg hem igen, med en vinst i bagaget! Så skönt med två poäng! Grattis grabbar!


Nu ska jag gå med Kiddan på kvällsprommen och sedan gå och lägga mig. Hjärnan har fått arbeta på högvarv idag och känner att den skriker efter lite vila.


  

Av Anna Bergman - 12 januari 2010 15:51

Efter ett par sextiofem sidor om jämställdhet, islam och annat tog jag mig en liten promenad med Kid. Trött i huvudet och visste att det bara var att fortsätta pluggandet när jag väl kommer in igen.


Efter promenaden kikade jag i postlådan och där fanns ett paket. Till mig från fröken Olsson. Kid blev också väldiiigt nyfiken. Någonting luktar gott tänkte han nog och slickade sig om nosen.


  


Jag rusade upp, öppnade paketet och fann den perfekta presenten till mig- Jag älskar Marianne, och att gå på BIO:) 

(Kid blev dock lite besviken över att det inte var Rollo istället).


    


Nu kommer kvällens plugg kännas aningen lättare. Motivationen har kommit.

- En Marianne var tionde sida! Haha. Så stort TACK till Sara för att du är så gullig.


  

Miss you- Miss us!

Av Anna Bergman - 11 januari 2010 19:44

7,5


 

....du är från och med idag godkänd på den andra kursen för terminen och 7,5 högskolepoäng rikare! Totalt ha jag nu 22.5 hp (av 210!)

- Jo,man tackar!  :)

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards