Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012
Igår lagade jag ett nytt recept från "Matmagasinet". Det var en väldigt god pasta med musslor som jag tänkte dela med mig receptet av! Testa det!!
Ingredienser
400 g spaghetti
2 burkar musslor á 225 g
8 svarta oliver (jag använde inga oliver och det blev gott iaf )
Tomatsås
1 hackad gul lök
2 hackade vitlöksklyftor
1 msk smör
1 burk krossade tomater, 400 g
musselspadet från burkarna
lite hackad basilika
saft från en citronklyfta
salt
svartpeppar
Tillbehör
färsk basilika
citron
färskriven parmesanost
Gör så här
1. Fräs all lök i smör i en kastrull tills den blir mjuk och genomskinlig.
2. Tillsätt resterande ingredienser och låt sjuda minst 20 minuter.
3. Koka pastan enligt förpackningen.
4. Blanda i musslorna i tomatsåsen och låt musslorna sjuda med i cirka en till två minuter (de ska bara bli varma, låt de inte sjuda med för länge då blir de så mjuka).
5. Blanda tomatsåsen med den färdigkokta pastan (och oliver).
6. Toppa med basilika, citron och parmesanost.
Smaklig måltid :)
Nu har äntligen den fruktade dagen sedan länge passerat! Tentan är skriven och om allt går som jag önskar så var det även den sista tentan på vääääääldigt länge som jag skrev! Ska dock inte säga den sista någonsin, för mittiallt sitter jag och läser ...
Hej! Nu har helgen passerat och huvudet är fullproppat med det ena och det andra från kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och olika teorier! Om det räcker får jag svar på imorgon då det är dags för tentan! Känner att jag gjort det jag k...
Nu var det ett tag sedan jag skrev! Har varit en rätt hektisk tid och jag känner att tiden eller lusten inte riktigt räckt till för att blogga! Denna vecka är det plugg och lite mer plugg som gäller för fröken Bergman då det vankas tenta på måndag...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|