Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Anna Bergman - 21 februari 2012 17:36

Igår hade vi en föreläsning på skolan som hette "Kroppen - du är fantastisk". Och visst är det väl så, tänk så mycket kroppen klarar av och vilka funktioner som finns inuti. Efter den teoretiska delen så hade vi en "workshop/lab". Vi fick testa på massa olika stationer som hade med kroppen att göra. Det var en givande workshop som man i framtiden kan ta med sig och använda med eleverna.


Erica och Anna återupplivar en patient :) 

    Anna testar sin lungkapacitet!


Därefter hade vi lite grupparbete, skickade in två uppgifter och sedan åkte vi hem. Väl hemma tog jag en promenad med Kid och parkerade mig sedan i soffan med datorn i famnen och kollade upp lite litteratur och så till nästa kurs. Även lite nya serieavsnitt plöjde jag igenom innan Anders kom hem.


Idag har jag läst lite inför kommande seminarium, varit och handlat och ätit en sak som säkert 80 % av svenskarna äter idag. Dock tror jag att jag törs säga att har man inte köpt den på Nordfeldts så var den inte lika go som min. Har förrut inte varit så förtjust i semlor då mandelmassa inte riktigt är min grej, men en semla bestående av mandelmassa blandad med vaniljkräm slinker ner lätt iaf :)


 


Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta mitt pluggande en stund till idag. Anders är i Stockholm idag på sista matchen för säsongen, trots att det är klart att de befinner sig i "ingenmansland" ¨så vore det ju självklart kul om de kunde avsluta med en vinst :)


Hoppas ni har en bra dag!

kram från mig

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards