Alla inlägg under november 2008

Av Anna Bergman - 10 november 2008 16:21

Då var det måndag igen!


Matchen igår slutade inte riktigt som vi ville, det blev tyvärr en förlust men men, det är bara att ladda om och sikta in sig på veckans TRE resterande matcher. Edsbyn, Villa och Vetlanda.


Nåväl, kvällen avslutades iaf med söndagsfilmen på fyran Hemma bäst, varma mackor, frukt och tobleronedipp.


Idag har jag varit på spinning, och det är i stort sett allt. Haha, har suttit framför datorn och letat efter material om Finska vinterkriget, så om någon har nånting därhemma om detta får ni gärna höra av er, ska göra ett fördjupningsarbete om detta nämligen.


Nu ska jag fixa lite middag tills Anders kommer hem från jobbet, Pasta med baconsås. Enkelt men väldigt gott.


Av Anna Bergman - 9 november 2008 14:06

Pratade med Josse idag om det ena och det andra, och då frågade hon om jag sett reklamfilmerna med Robin som går på tv. Meeeeen då jag bor lite längre söderut så visas dom inte här, så jag skyndade mig att googla upp detta och här kommer resultatet för er som missat dessa lärorika reklamsnuttar =) Hollywood nästa!


Huvudrollen som skjutjärnsreportern, som vågar ställa de tuffa frågorna, spelas av Luleå Hockeys forward Robin Lindqvist.

Robin ställer frågorna - har du svaren?


http://www.nll.se/twosection.aspx?id=95162




Av Anna Bergman - 9 november 2008 12:05

Planerna för igår var att bara ligga hemma i soffan och se på tv, men planerna ändrades och det slutade med att jag följde med Malin hem till en kompis till henne för en tjejkväll, med vin, spel och en massa tjejsnack. Väldigt trevligt var det iaf.

Nu har jag just ätit frukost efter en promenad i det fina vädret, känns som vår ute. Varmt och vindstilla och solen som vill på och titta fram. Idag är det seriepremiär för Anders och dom. Bortamatch mot Kungälv som startar kl 17.oo Hade först tänkt stanna hemma och räkna matte, men fick erbjudandet av Malin att följa med henne och Rickards föräldrar dit och det nappade jag på, så vid halvfyratiden åker vi iväg och hejjar på grabbarna.


Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och se lite på tv. Pluggandet får bli imorgon;)


Ni som inte kan vara på plats kan följa matchen här:

http://www.svenskbandy.se/live.aspx eller här: http://www.ifk-kungalv.nu/node/121 (klicka på rubrikerna för att öppna det ni vill se)

Av Anna Bergman - 9 november 2008 11:52

......att få världens bästa pappa=)


Grattis på Farsdag, Hoppas du får en kanonbra dag!



Saknar dig!

Av Anna Bergman - 8 november 2008 12:49

Efter en lång och skön sovmorgon gick vi ut på en morgonpromme med Kiddan. Helt vindstilla ute, första gången sen vi flyttade hit tror jag:) Varmt och skönt var det, kändes inte som att vi var nästan i mitten av november iaf.


Nu har vi just ätit lite lunch, och jag väntar på att Anders ska avsluta sitt tv-spelsnördande så vi kan slå igång någon film eller nåt.


Planerna för dagen är annars inte så många. Ska försöka räkna lite matte sen då Anders har träning, och fixa lite middag. Tror det blir någon god köttbit idag faktiskt. Typ oxfile med chevreost eller nåt och potatis av något slag till detta. Det vore gott iaf, lyxa till det lite:)


Och förrsten, angående Idol igår, ååååååå Kevin, han är så bra sååååå bra. Han är en sån som man bara vill nypa i kinderna och säga "du är så gooooo". Sjukt duktig på alla olika typer av musikstilar är han också. Nä han eller Anna, som har världens coolaste och "braiga" röst till den lilla kroppen, måste vinna. Heja heja.


Nu ska jag iaf gå och irritera min sambo lite, picka på honom och försöka få honom att avsluta sitt spel och bara ägna sin uppmärksamhet till moi i några timmar framöver, Haha.

Av Anna Bergman - 7 november 2008 19:46

I nio fall av tio har alltid förfesterna jag varit på varit roligare än krogen. Jag tror inte jag är ensammen om att tycka detta, för oftast då tiden rinner iväg och man börjar känna sig stressad inför utestället så är det alltid någon som drar på det, - men en kvart TILL, -en tio minuter till, osv. Jag är en av dom. Haha. På aftonbladet läste jag nyss en artikel om tre killar som på högskolan gjort en studie av detta och det är generellt så att förfesterna är roligast.


Dom har även delat in förfesten i fem faser:

– Introfasen: Man känner lite på stämningen, vilka är där?

– Synkroniseringsfasen: Man bygger upp stämningen, tar det till nästa nivå, tajmar in berusningen.

– Fullfasen: Alla blir berusade. Förfesten kan delas in i mindre grupper, heta ämnen avhandlas, man kanske leker någon lek.

– Den kritiska fasen: Gemensamt mål krävs – vill alla gå ut, blir alla lika berusade?

– Avslutningsfasen: Taxi beställs, förfesten ska avslutas tvärt, annars riskerar den att övergå till en vanlig fest.


Tyckte detta var rolig läsning för enligt mig så stämmer detta in till punkt och pricka.

Mamma och pappa skakar alltid på huvudet åt mig dagen efter man varit ut då dom frågar om vi hade skoj ute, men oftast har vi gått ut så sent på krogen så svaret är oftast, jo det var roligt, men förfesten var roligare och dom skrattar och ser inte vitsen med att ens gå på krogen för att vara där en timme =)

Men nu förstår dom, hoppas jag, att det inte bara är jag och mina nära och kära som gör på detta sättet, utan många av Sveriges alla ungdomar är precis som jag.


Av Anna Bergman - 7 november 2008 13:48

Nu har jag avklarat mina plikter för dagen. Provet är skrivet och det kändes bra, böckerna är lånade och glöggen är inhandlad, så det blir nog premiärdrickande av lite den ikväll, kanske åker och köper lite pepparkakor och mögelost till det. Måste ändå komma på och handla någon middagsmat. Annars ikväll väntar Idol och mys.



Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

Av Anna Bergman - 7 november 2008 13:45


Det blir en uppföljare av Sex and the city-filmen, längtar redan tills den kommer, dock dröjer det ett par år, men men, det kan jag ta =)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article3714691.ab

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards