Alla inlägg under februari 2012

Av Anna Bergman - 22 februari 2012 18:06

Under en av våra föreläsningar visade läraren denna film. Inte konstigt att människan har vridna skönhetsideal då det man ser inte allt är det verkliga överhuvudtaget. Tåls att tänka på.


Av Anna Bergman - 22 februari 2012 12:31

Då Josse och hennes lilla familj inte längre bor lika nära mig nu som de gjort tidigare så är det tur att mobiler finns så man får uppdateringar iaf :) Idag kom ett mms på lille Love iklädd en present som vi gav då han föddes. Då var den allt lite stor men nu har lillen växt till sig litegrann så den passar och vilken tjusig grabb han är :) Så söt!



Vädret ute idag är grått, regnigt och trist så den planerade morgonpromenaden blev inställd för min del och omplanerades till plugg- och städdag istället. Jag har precis städat klart sovrummet och är nu i full gång med tvättning av täcken, kuddar, sängkläder med mera. Även garderoben får sig en liten rensning idag och hur tråkigt det än är att ta tag i det så är känslan när det är klart värt det :)

  
Av Anna Bergman - 21 februari 2012 17:36

Igår hade vi en föreläsning på skolan som hette "Kroppen - du är fantastisk". Och visst är det väl så, tänk så mycket kroppen klarar av och vilka funktioner som finns inuti. Efter den teoretiska delen så hade vi en "workshop/lab". Vi fick testa på massa olika stationer som hade med kroppen att göra. Det var en givande workshop som man i framtiden kan ta med sig och använda med eleverna.


Erica och Anna återupplivar en patient :) 

    Anna testar sin lungkapacitet!


Därefter hade vi lite grupparbete, skickade in två uppgifter och sedan åkte vi hem. Väl hemma tog jag en promenad med Kid och parkerade mig sedan i soffan med datorn i famnen och kollade upp lite litteratur och så till nästa kurs. Även lite nya serieavsnitt plöjde jag igenom innan Anders kom hem.


Idag har jag läst lite inför kommande seminarium, varit och handlat och ätit en sak som säkert 80 % av svenskarna äter idag. Dock tror jag att jag törs säga att har man inte köpt den på Nordfeldts så var den inte lika go som min. Har förrut inte varit så förtjust i semlor då mandelmassa inte riktigt är min grej, men en semla bestående av mandelmassa blandad med vaniljkräm slinker ner lätt iaf :)


 


Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta mitt pluggande en stund till idag. Anders är i Stockholm idag på sista matchen för säsongen, trots att det är klart att de befinner sig i "ingenmansland" ¨så vore det ju självklart kul om de kunde avsluta med en vinst :)


Hoppas ni har en bra dag!

kram från mig

Av Anna Bergman - 19 februari 2012 19:35

Nu börjar även denna helg lida mot sitt slut. I fredags jobbade jag i en årskurs 1 på förmiddagen, det är väldigt kul att vara ute i verksamheten, få ta eget ansvar och jag börjar känna sig mer och mer sugen på att få ta sin efterlängtade examen nu. På kvällen var jag ute och åt med mina fina studievänner. Tack underbara ni för en trevlig kväll! Det får vi göra om snart igen.


Ulrika och Erica :) 

  Anna :)


I lördags tog vi det lugnt på förmiddagen och kring halv tre skjutsade jag Anders till samlingen då de hade match klockan 17. Matchen slutade med vinst och därmed är IFK säkrade sin elitserieplats inför nästa säsong- Stort grattis :). En match kvar dock som skall spelas och sedan är denna säsong avslutad - även om det är kul att gå på match så ska det bli skönt att den är över och man får lite mer fritid i vardagen tillsammans. Efter matchen köpte jag och Malin med oss mat och åkte hem till oss och sedan kom även Anders, Richard och Christoffer. Grabbarna firade vinsten litegrann och vi kikade sporadiskt på Melodifestivalen, vilken denna omgång bara var ett skämt tycker jag - som många andra. Ranelid alltså?


Idag har både jag och Anders pluggat en del, har äntligen skrivit min labrapport som jag skjutit upp hela veckan. Imorgon har vi föreläsning  + en annan lab och lite grupparbete, sen är resten av veckan ledig från föreläsningar så jag ska ta mig i nacken och göra ett ryck i specialpedagogiken då!


Nu ska jag sätta mig framför teven och ge "Firman" en ny chans. Förra veckan var lite av en besvikelse så jag hoppas de är lite roligare ikväll :)


Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

Många kramar från mig.   


Av Anna Bergman - 16 februari 2012 11:52

Veckorna går fort. Nu är det redan torsdag och helgen väntar runt hörnet.


Igår hade vi grupparbete på förmiddagen och sedan på eftermiddagen så fortsatte mitt pluggande fast på egen hand. Läste lite till kvällens specialpedagogik. Satt även och följde IFK:s match uppe i Kalix, vilken slutade med vinst och resulterade i två väldigt bra poäng! Idag har jag varit på morgonpromenaden och sedan har jag förberett kvällens middag. Har gjort en kylskåpsrensning som tillslut blev en köttfärspaj. Får se hur den smakar sen dock :)


Nu ska jag strax hoppa i duschen och sedan vänta på att Anders beställer hämtning på arenan. En lång resa har det varit för dom, och det ska bli skönt att ha honom på hemmaplan igen :) Ikväll är det kvällskurs igen - föreläsningen skulle handla om förhållningssätt och efter vad jag läste om det igår så tror jag det kan bli intressant!  


Hoppas ni får en bra dag!

Kram från mig  

Av Anna Bergman - 14 februari 2012 21:00

I eftermiddags tog jag mig en promenad i snöovädret mot arenan och hämtade bilen. Det blev en väldigt blöt promenad med en strejkande hund, som jag tillslut fick bära största delen. Att gå ut med honom i blötsnö är inte direkt en höjdare. Strejkande hund = Irriterad matte. Efter det åkte jag vidare hem till Malin som bakat dessa söta cupcakes till oss dagen till ära. Även Sofia som också var "gräsänka" idag fick smaka på det goda. 


  

Efter fikastunden åkte jag hem igen och där möttes jag av att det stod blommor utanför dörren. Tack snälla m och p igen för blommorna :)


 


Nu sitter jag i soffan, har precis sett på Top Model Sweden, ett program som jag inte egentligen tycker är bra, men ändåååååå inte kan slita mig ifrån att se! En av de jag inte gillat åkte ikväll och det var väldigt bra tycker jag! Skulle egentligen plugga MEN det blev inget av det, får bli dubbelt upp imorgon istället.


Nu ska jag snart ta en sista kvällspromenad med Kid och sedan bädda ner mig!

Hoppas ni haft en bra dag! 


Av Anna Bergman - 14 februari 2012 14:03

Vilken dag det är idag är det svårt att missa. Alla hjärtans dag.  Det är också min och Anders ettåriga förlovningsdag idag. Tiden har gått så fort och jag är fortfarande lika lycklig över det vi har. Älskar dig hjärtat.


  

Anders har imorgon bortamatch uppe i Kalix och då de åker norröver redan ikväll så kom Anders igår hem med vackra blommor. Vi smygåt även lite av den goda chokladen som vi fick från mamma och pappa på kvällskvisten.

Dagens firande blir hemma hos Malin, som också är gräsänka dagen till ära, där det tydligen bjuds på alla hjärtans cupcakes. Inte fel alls! Hoppas ni alla där ute får en mysig dag tillsammans med de ni tycker om!

Många kramar från mig.








Av Anna Bergman - 11 februari 2012 11:17

Imorse åkte jag och Kiddan med Anders till träningen och tog oss en frisk promenad hem, med lite omvägar för att dryga ut kilometrarna litegrann. Nu är vi hemma igen och ska strax förbereda lunch - tog fram lite köttfärs tidigare så det blir nog så enkelt som hemmagjorda hamburgare tror jag. Snabbt och gott.


Dagen har än så länge inga direkt spikade planer. Ska gå ner på stan en sväng lite senare och kika och eventuellt blir det att åka och hälsa på Malin och Richard ikväll. Har nämligen inte hunnit fira tösen för hennes fina examen ännu :) Sen är det ju ett ny deltväling i melodifestivalen ikväll, dock var det om jag minns rätt lite tråkiga artister, men jag kommer nog sitta klistrad iaf :)


Hoppas ni får en bra dag!

    

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards