Alla inlägg under oktober 2007

Av Anna Bergman - 17 oktober 2007 08:57

70 besökare igår och 2 kommentarer? vad är detta? =)

Av Anna Bergman - 16 oktober 2007 13:54

Stort grattis Sara på födelsedagen :) Förvåntar mig tårtkalas nästa vecka!



Hipp hipp hurraaaa....


Av Anna Bergman - 16 oktober 2007 13:10

Dagens rubrik kan med dessa fyra ord sammanfatta min helg. Iaf lördagen.


Fredag slutade jag 12, gick med raska steg hemåt, kastade i mig lite lasagne och sedan styrde jag och Mona kosan mot Borlänge. Där inhandlades diverse julklappar. Några men långt ifrån alla på listan iaf. Kom fram till att de flesta köpen kommer bli nu nästa vecka i Luleå å sedan i panik de få dagar före jul som jag är hemma.


Mona hade beställt tid på Make up store för en "sminkkurs" vilken resulterade väldigt bra. En vardagssminkning som var väldigt enkel och fin. Duktig som hon är så fixade hon det själv på lördagmorgon också :)


Efter shoppingrundan i Borlänge åkte vi hemåt. Hade lite tomteverkstad och slog in paket i väntan på att Anders och Marlene skulle plocka upp oss för färd nummer ett för helgen till Edsbyn. Matchstart klockan 19 mot ingen annan än byns egna lag. Bra start och bra match men tyvärr räckte det inte för vinst så vi fick åka hem med en förlust i bagaget. Väl hemma i Falun igen kurrade magen på mig, Erling och Mona så Köpmanskrogen fick ett samtal och cirka 30 minuter senare var vi mätta och belåtna.


På lördagförmiddag var det dags för ännu en resa mot Byn. Avfärd för Anders var 10 och vi brummade iväg vid 11,30. Matchstart denna gång var 13,00 mot Sirius, denna match resulterade i vinst vilket innebar att vi trogna supportrar var tvungna att stanna kvar till nästa match som skulle starta klockan 19,00.


Frågan är då, vad gör man i Edsbyn mellan 14-19?? JO, man har turen att bli bjuden på fika av Marlene hem till hennes föräldrar, vilket jag och Mona nappade på på en gång:) Där satt vi och surrade fram till en halv fyra då Erling ringde och han och Lysells var hungriga så nu var det dags för middag. Efter vägbeskrivning letade vi oss fram till restaurang Atlantic där vi mötte upp resten av sällskapet för en god pepparstek för min och Monas del och lite diverse pizzor för männen och slutligen kycklingspett för Maggan. Till detta lite vin för att göra väntan lite enklare:)


Mätta och belåtna vid sextiden tog jag Mona och Maggan en promenad tillbaka till Dina Arena med Kid, för att få tiden att gå lite ytterligare. 


19,00 var det matchstart igen, denna gång mot Västerås, där Falun inte riktigt lyckades hänga med så det slutade med förlust och kring halv tio denna kväll var vi hemma i Falun igen.


Erling och Mona åkte kring fyratiden på söndagmorgon hem mot Kalix. Under söndagen hann jag med att städa lägenheten, se lite greys och desperate och laga fiskgratäng. En lugn och skön söndag helt enkelt.


Igår fanns inget speciellt på schemat. Gock hem efter jobbet, såg ett nytt avsnitt av Desperate och stekte upp de sista av palten som fanns kvar, som Anders mormor skickat med från Piteå ,till middag.  


Idag är det inte heller något planerat på schemat. Hem, vika lite tvätt, ta en promenad kanske, laga middag osv. Finns det några andra förslag är dessa varmt välkomna:)


Pussoheej.





Av Anna Bergman - 12 oktober 2007 08:55

Hej hej,


Nu är det fullt hus igen. Erling och Mona kom i onsdagskväll kring åttatiden, det firade vi med Lasagne och lite rödvin. Aldrig fel. På torsdagmorgon efter många om och men tog Mia sitt pick och pack och lämnade oss för en fartfylld helg i Göteborg.


Igår efter jobbet åkte jag och Mona på snömoddig väg till Lager 157 för lite shopping. Vad resultatet blev kan jag ej nämna här eftersom att det är hemlisar:) Efter shoppingrundan och den tinade vägen hem svängde vi förbi Tzatsiki för lite grekisk mat och förbi på hemköp för lite karameller att släcka sötsuget med efter maten. Marlene valde trevligt nog att ansluta till middagen och det hela slutade med en massa hundprat och bandyföljande på tv-skärmen och en massa itryckande av godis.


Grabbarna spelade mot Kungälv och slutade som segrare. Skönt med en seger andra spelade matchen innan säsongen. Kvällens match är mot Edsbyn och där kan jag tänka mig att det kommer bli ett hårt motstånd. Sympatiskt sagt :)


Idag har jag bara halv dag. Slutar klockan 12. Då åker jag och Mona mot Borlänge för lite lunch. Sen klockan ett ska Mona göra sig snygg på Make up store medan jag ska springa runt och försöka få ihop lite julklappar. Efter Kupolen blir det raka vägen mot Edsbyn för att avnjuta matchen med start 19.00


Imorgon blir det återigen en vända mot Edsbyn. Denna gång startar matchen 13.00 så om Falun inte går vidare kanske denna kväll komemr avslutas på någon restaurang med en härlig middag. Annars blir det väl en grillkorv på Arenacaféet, haha.


Idag märker man iaf inte att det snöade igår. himlen börjar bli blå så jag väntar mig en bra dag!..Är inte så kul med snö då man har sommardäcken på bilen!!..haha...


Fick ihop en intressant blogg idag tycker jag. VÄLDIGT. Nä skämt å sido. Kanske hinner komma en update till innan 12, kanske inte. Ifall det blir inte så får jag härmed önska mina trogna i snitt 36,8 unika läsare per dag en trevlig helg:)







Av Anna Bergman - 11 oktober 2007 11:42

Ja se det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!!


Ja gud så roligt, att jag har längtat och väntat på denna snöööö. VERKLIGEN. Hoppas, tror och vet att det bara är övergående nu iaf. Men snart ,om några veckor då har den kommit för att stanna tillsammans med den gråa, mörka och meningslösa månaden november.


Av Anna Bergman - 10 oktober 2007 15:37

I was walking down the street when I was accosted by a particularly dirty   
and shabby-looking homeless woman who asked me for a couple  of dollars for dinner.

I took out my wallet, got out ten dollars and asked,
"If I give you this money, will you buy wine with it instead of dinner?"
 
"No, I had to stop drinking years ago", the homeless woman told me.  
"Will  you use it to go shopping instead of buying food?" I  asked.
"No, I don't waste time shopping," the homeless woman said.   

"I need to spend all my time trying to stay alive."   

"Will you spend this on a beauty salon instead of food?" I  asked.
"Are you NUTS!" replied the homeless woman.
"I haven't had my hair done in 20 years!"
  

"Well," I said, "I'm not going to give you the money.   
Instead, I'm going to take you out for dinner with my    
husband and  I tonight."  

The homeless Woman was shocked. "Won't your husband  
be furious with you for doing that? I know I'm dirty,  
and I probably smell pretty disgusting."
 
 
I said, "That's okay. It's important for him to see what a woman
looks like after she has given up shopping, hair appointments, and wine."



Av Anna Bergman - 10 oktober 2007 10:39

Jag går konstigt har Anders konstaterat. När jag går så går jag med hälarna inåt på något sätt vilket förklarar att jag nöter upp mina skor på insidan vid hälen ALLTID väldigt fort, Hur löser man detta problem?


Idag har jag en lång kofta från HM på mig. Och den kliar!! kliar, kliar, kliar.


Känns som att jag sitter på nålar idag. Trött och rastlös på samma gång. . Tänker på min lillebror som just nu ligger i något rum nyopererad och ynklig. Tänker på mamma som är där med honom. Får en känsla inom mig som gör att jag får en sån hemlängtan att jag nästan skulle kunna göra vad som helst för att få vara cirka 90 mil norr härifrån just nu. Ska bli himla skönt att åka hem några dagar. Det behövs känner jag! Bara få varva ner, träffa alla och tänka på mig själv i några dagar. Ska försöka få med mamsen på dagspromenader, äntligen få se pappas nya omtalade stuga och kanske hinna med en shoppingtripp till Luleå?...Har även beställt mammas smörgåstårta till kvällen då jag kommer. Bara den är skäl nog att redan börja längta hem efter=)


Nåja nu har jag varit nog så sentimental. Det låter värre än vad det är =)


Fick just ett mess av Mona, nu var dom i Luleå, vilket innebär att dom förmodligen kommer vara framme hos oss kring åtta nio tiden ikväll. Blir trevligt värre.


Igår var vi och fikade hos Elin, mycket gott. Efter det så åkte jag och Mia hem till oss, Anders hade kommit hem från träningen så det blev diverse matintag och lite tv-tittande. Anders har fått "nackspärr" eller något liknande så det är tur att vi har en sån bra sjukgymnast hemma hos oss som kan ta hand om honom så han är fit for fight till helgen då Svenska Cupen spelas i Edsbyn med start imorgon.


Idag på lunchen har jag inga planer, antingen går jag hem och ser vad Mia och Kiddan har för sig eller så går jag ner på stan och försöker hinna hitta någon julklapp kanske?.. Vi får se.

Mia skulle iaf vara världens bästa och städa åt mig idag. Väldigt uppskattat!..Men tycker ändå att hon ska tänka om och stanna i Falun med oss och spara pengar, istället för att åka till göteborg med tjejkompisarna å festa å slösa bort guldbyxorna. Självklart val egentligen, Falun med familjen eller festhelg med kompisarna?=) hahaha, nä skämt å sido så förstår jag att hon åker ,men det kommer bli tyst och tomt utan henne iaf... 


Nu ska jag fortsätta jobba, men det blev ju en liten uppdatering iaf. Sen kan jag meddela att jag inte alls är avis på Sofia som snart åker till sydligare breddgrader på myssemester med sin pojkvän? Vem vill det egentligen? Få en massa solstrålar som ger cancer på kroppen? Dricka goda drinkar? se en vacker natur? Shoppa? Inte jag iaf. Inte alls. Inte ens för pengar! ;)







Av Anna Bergman - 9 oktober 2007 16:30

Ja jag fortsätter väl där jag igår slutade.


Som jag skrev igår så efter jobbet var det Greys på schemat.. Hann inte mer än kasta av mig skorna så var Mia på mig, slå igång Greys, slå igång Greys...haha...Bra var det, men oj så fort 42 minuter kan gå....Tänk skulle tiden på jobbet gå lika fort???


Efter Greys var det matlagning, kycklinggryta som stod på schemat och efter det inte så mycket..lite zappande på teven och sedan hopp i sängen för att se King Arthur i några minuter innan ögonlocken än en gång blev tunga.


Blodtrycket mitt förresten var fortfarande högt, så hon rekommenderade mig att boka en tid hos läkaren, vilket jag gjorde idag och fick en tid på tisdag klockan 11.00, fortsättning följer.......


Idag hade jag lunchdejt med Marlene och Mia, vi gick till det nyöppnade caféet PRALIN, väldigt gott och mycket hugg mot mig. De äldre tjejerna högg mot den yngre, väldigt moget *host host* haha....Efter mycket surr om den ena och det andra och efter en riktigt fräsch och god räksallad senare fick jag och Marlene med tunga steg gå tillbaka till jobbet medan tjejen som för en gångs skull bär guldbyxor sprang in på HM...Vilket lyxliv vissa lever:)


Nu är klockan snart 17 och ännu en arbetsdag är avklarad. Direkt efter jobbet ska jag springa och fixa en present till Elin som vi ska på kalas till klockan sju, och sedan skjutsa Anders till träningen. Efter det åker jag och Mia till Marlene för att visa guldbyxan hur hon lever och bor, efter att vi skickat tillbaka våra ack så fina men för stora stövlar. Sen som sagt så är det kalas för hela slanten, sen mys hemma i soffan en stund,  kanske till Prison break, borde ha kommit ett nytt avsnitt. Sen är det väl John Blund som väntar på oss ännu en kväll.







Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards