Alla inlägg den 14 augusti 2007

Av Anna Bergman - 14 augusti 2007 08:41

Så var det tisdag igen, hann inte med att uppdatera om helgen igår för hade fullt upp hela dagen på jobbet, fick jobba som en liten myra :) ha ha..


Nåja i fredags fick vi ju som sagt besök av Peter, efter jag slutat jobba gick jag och Peter på stan en sväng och shoppade upp pengarna ganska fort:) Efter det gick vi hem och lagade plankstek till middag, mumms!..Sen vart de lite godis och film, Transformers, inte alls bra enligt min smak.

                                           


På lördag förmiddag åkte vi till Kupolen, shoppade även lite där, en väst och en tröja till hösten, åååh vill att det ska bli höst nu så man får börja tända ljus å klä sig i mysiga färger, samtidigt som jag vill ligga ute i solen och få tillbaka min solbränna, som, om man skulle se mig idag, inte skulle tro ha funnits där....ÅH. Nåja, efter Kupolen blev det lunch på MAX, och sen raka vägen till Rättvik där vi lämnade av Peter och sedan åkte vi hem mot Falun igen, hämtade upp Ante och åkte på Maxi och handlade kräftor med tillbehör..


Vid 18-tiden åkte vi ut till Backa loge där Henninger hade ordnat kräftskiva, väldigt trevligt, och gott!..jag älskar kräftor. synd bara att man ska lukta apa om händerna efteråt :) kvällen avslutades med att kring 01,30 åka in mot Harrys, var inne där kanske 20 minuter innan vi bestämde oss för att gå hem:)



Söndagen spenderade vi största delen i soffan, hann med tre filmer, Oceans 13, The big Lebowski och avslutades med Secret Window, där man fick sukta lite efter Johny Depp =) Tacos till middag och några promenader med Kid hanns även med..


Gårdagen bestod av jobb, presentinköp, promenad med Kid, surr med mamma,kolla på vänner, middag,dajmstrut, surr med Mia, CSI, promenad med Kid och sängen!


Kramelikram till er alla.


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards