Alla inlägg den 24 augusti 2007

Av Anna Bergman - 24 augusti 2007 09:15

Ja då var det fredag igen. Veckorna går såååå fort fast trots det så har man ändå lite ångest på söndagkvällarna över att veta att man har en heel arbetsvecka framför sig. Men men, man borde sluta med det. Iaf jag, iaf nu på söndag. För att jobba mellan 08-16 är nemas problemas. Men sen veckan efter nästa, då börjar jag jobba 08-17 igen å då är det tillåtet med lite ångest igen.


Igår efter jobbet köpte jag te sen gick jag hem, plockade ihop lite i lägenheten, Anders fixade middagen innan han åkte på träning, Köttfärssås- ingen kan göra den lika god som han. Sen vart de fika hemma hos mig med Karin och Sofia. Surr och längtan till lördag var dagens tema, haha... tjejerna åkte hem just före 21 då kom Anders och vi bänkade oss framför Las Vegas meD Pasta och Köttfärssås framför oss. Sen var de kvällspromenad med Kid och diska undan middagen som upptog min tid innan de var dags för att sussa.


Kvällens olycka: Sofia missade sin parkeringstid med 4 minuter, vilket resulterade i 200 kronors böter. aj aj. Hoppas inte Karin fick böter på cykeln bara :)


Har sovit som en stock inatt, brukar vanligtvis vakna tre fyra gånger per natt och kolla på klockan, men idag vaknade jag första gången 06,14, åå det var inte kul kan jag meddela eftersom att jag då visste att klockan skulle ringa om 20 minuter cirka och jag skulle få snooza några gånger innan jag var tvungen att stiga upp. Klockan 07,02 tog jag mig upp. Hur lätt är det att utan tvång stiga upp då resterande som finns i sängen får fortsätta att sova?.. Hmm.


Helgens planer är dessa. Ikväll blir de evemtuellt en gettogether med Anders och Marlene, det bestäms under dagen om och vad det i så fall blir.

Imorgon ska jag ha en låååång och skööön sovmorgon, sen på kvällen blir de hemmagjord pizza, lite vin och utgång med just nu Sofia och Karin. Söndag mys mys mys. Är även inbjuden till fotboll? haha eh tror jag ligger i soffan istället och ser en film , men men den som lever får se. och ni får läsa om hur det gick på måndag:) Jag ska även klämma in lite bokläsning i helgen tror jag.


Ha det bra så länge och trevlig helg till alla som läser detta:)


pussokram från mig.





Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards