Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Anna Bergman - 11 februari 2009 23:22

Jag vet inte hur många gånger jag funderat på att göra mitt hår mörkt. Riktigt mörkt. Har provat på lite mörkare slingor då och då men aldrig riktigt mörkt. Största anledningen till att jag aldrig gått hela vägen är att jag vet vilken procedur det är att bli blond igen. Men å andra sidan är det alltid så tråkigt att gå ut från frisören och se ungefär likadan ut som då man gick dit då man alltid är blond.


Hade lite att göra ikväll, så jag satte mig på veckorevyns sida och trixade lite. Här är resultatet:)

 


Man kan ju se att min bild kanske inte riktigt stämde överens med kropparna och kroppsfärgen men man kan ju se på ett ungefär hur jag passar i färgerna iaf och snabbt konstatera att röd/orange och rosa inte är mina färger, men mörkt kanske inte var så tokigt i alla fall, Hmm...................


Gjorde även ett likadant kollage med en bild på Anders och några nya tänkbara frisyrer för honom. Gillar skarpt den blonda kalufsen, eller kanske E-type svallet :)


Av Anna Bergman - 11 februari 2009 16:28

Efter morgonprommen och fixning har jag skjutsat Anders till Quality hotel där han skulle luncha med grabbarna innan de åkte iväg på bortamatch mot Vetlanda som spelas ikväll.


Sedan styrde jag kosan mot Överby där jag strosade runt ett par timmar och kikade in vårnyheterna. Åh vad det ser härligt ut med alla ljusa plagg. Dock känns det lite tidigt för den bleka vinterhyn att ta på sig pudriga och pastelliga färger, men snart om en, två månader då är det dags för dessa att välkomnas in i garderoben. Så med andra ord så kom jag hem tomhänt, iaf till mig själv;)


Nu ska jag åka på Ica Kvantum och inhandla lite kvällsmat. Malin kommer över hit senare och vi ska äta lite gott och följa bandyn tillsammans!


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards