Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Anna Bergman - 27 februari 2009 16:49

I julklapp fick jag av mina föräldrar överfallslarm och pepparspray! Jag skrattade åt det och menade att jag förmodligen inte kommer ha så stor användning för detta. Så när jag kom hem tillbaka till Vänersborg så packade jag upp väskan och placerade dessa saker i byrålådan och i stort sett glömde bort detta.


Tills igår.


Igårkväll blev en vän till mig överfallen på väg hem från gymet. Förövaren kom upp bakom henne och satte sin arm runt hennes hals. Som tur är så lyckades hon slå sig fri och springa därifrån oskadd men chockad. Fortfarande är den personen på fri fot och det skrämmer en verkligen.


När jag fick veta detta blev jag alldeles kall och många tankar flög runt i huvudet. Man tänker ofta att sånt inte händer en själv. Det är sånt man läser om i tidningen. Men när det händer en som står en nära så känns det inte lika långt borta nåmer. Är väldigt glad- och lättad att det slutade "bra" i alla fall.  


Nu kommer jag inför varje kvällspromenad ta med mig mina undanstoppade julklappar. Man vet aldrig vad som kan hända! Så var försiktiga där ute och tänk aldrig "Det händer inte mig".


http://ttela.se/start/vanersborg/1.399717

Av Anna Bergman - 27 februari 2009 10:32

Sooolen skiner och jag har för en stund sedan kommit in från morgonens promenad! Det var riktigt skönt väder ute idag:)


Doooock, så kommer jag inte kunna vara ute och njuta av detta så himla mycket idag. På mitt schema för dagen står städning, tvättning, träning och handling! Varför ska man alltid spara det roligaste till sista veckodagen?=) Men efter det tänker jag ta helg iaf och bara ta det lugnt!


Vad kvällen har att erbjuda är nog heller inte så mycket skulle jag tro! Anders har träning i vanlig ordning och imorgon är det match så det blir nog en hemmakväll i soffan bara:) Men det är inte fel det heller.


Nu ska jag börja ta tag i mina sysslor! Ha en bra dag alla!



Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards