Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Anna Bergman - 15 februari 2009 20:05

Igårförmiddag kom Malin och Rickard förbi på en fika hos oss. Vi bestämde då att de skulle komma med oss ut och äta på kvällen och vi skulle följa med dom och Rickards familj och spela minigolf innan dess.


Efter killarnas träning träffades vi utanför minigolfen och sedan var matchen igång! Tyvärr hann vi inte spela färdigt men efter 12 hål kunde vi konstatera att Malin vunnit och jag kom på andra plats! =) Klockan sju promenerade vi till Teatergränd för att avnjuta middagen! Maten var riktigt god och mätta blev vi -till slut iaf, tre timmar senare hade vi fått all mat! Det var ett stort sällskap där som tydligen fick den största uppmärksamheten- och servicen på stället. Lagomt nöjda promenerade vi därifrån och gick hem till oss för att spela lite spel och äta chokladdoppade jordgubbar!


Anders och jag på Teatergränd

 

Malin och Rickard


Minigolf


 

         Härligt goda jordgubbar                        Kid busar med sin nya nalle


Idag har vi varit en sväng till Göteborg, strosat runt lite på stan och ätit lunch! Hittade mig ett par vårtröjor på H&M, annars var ingen på direkt shoppinghumör! Det var mest bara roligt att göra något. Annars brukar ju söndagar faktiskt vara ganska händelsefattiga. Tanken var till en början att åka på Ikea en sväng, men även det slutade vi ut och åkte hem till Vänersborg igen för lite våfflor och bandy hemma hos Malin och Rickard.


Nu är vi hemma och har just ätit lite middag, Anders ser på sporten så jag passar på att läsa alla roliga bloggar och även uppdatera min. Strax är det dags för film och mys resten av denna söndagskväll!


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards