Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Anna Bergman - 15 mars 2009 15:35

Imorse ringde Rickard till Anders och frågade om vi ville följa med ut till Överby för att fördriva tiden på söndagen. Självklart ville vi det så jag hoppade upp ur sängen (hade tagit mig en sovmorgon), duschade och sedan hämtade de upp oss. Vi strosade runt i butikerna och åt tacobuffé till lunch innan det var dags att åka hem igen. Mycket trevligt att hitta på någonting. Annars brukar söndagar inte innehålla mycket till aktiviteter.


Vad som inhandlades var mest "nyttigsaker" till resan. Lite magtabletter, huvudvärkstabletter, vätskeersättningstabletter och solskyddsfaktorstift  till ansiktet. Åh jag längtar som en tok. Kan inte tänka på något annat än Thailand, Thailand, Thailand just nu, och jag tror inte jag är ensammen om att göra det heller :) Dock vet jag inte hur jag ska kunna vara utan Kiddan i nästan tre veckor utan att sakna ihjäl mig efter den lilla råttan. Men men, vet ju att han kommer ha det kanonbra där uppe i kylan iaf med människor han tycker om:)


När vi kom hem från Överby åkte Anders och Rickard iväg och tränade, Malin gick hem och pluggade och jag tog en promenad med Kid som jag nyss kommit in från. Solen har tittat fram nu på eftermiddagen så då är det ännu trevligare att vara ute.


Vad dagens middag kommer bestå av, är fortfarande ett stort bekymmer. Just nu är jag inte det minsta hungrig efter lunchen, men klockan är ju inte så mycket nu så magen hinner väl börja skrika efter mat om ett par timmar. Kanske det blir något så roligt som rester från gårdagens middag som Anders kokade ihop. Vi får se.


Att en operalåt vann den svenska melodifestivalen i år har jag delade meningar om. Det var inte min favorit som vann direkt (mina topp tre gissningar var väldigt bra- ända fram tills svenska folkets röster kom, då sprack det totaaaalt,haha) men jag tror faktiskt att låten som vann kan gå långt i den Eurovisiontävlingen. Kanske är det på tiden att Sverige skickar någon ny typ av musik än vad vi gjort alla andra år. Det återstår att se:)


Nu ska jag kika om det är något intressant på teven innan Anders kommer hem och tar över tevekontrollen, haha.



Ha en bra söndag alla där ute:)


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards