Direktlänk till inlägg 23 februari 2009
Jag hittade en kasslerbit i frysen och hade ingen aning om vad jag skulle tillaga av den, så jag gick och googla lite på Kasslerrecept och hittade detta från Matklubben som jag tänkte testa på idag! Lätt och snabbt att koka ihop och bara namnet lät himla gott iaf=) Återkommer med omdöme!
Gottigott kassler
4 Pers
400 g kassler
50 gr marinerade soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 msk smör
4 dl matlagningsgrädde
1 köttbuljong
2 msk tomatpuré
2 dl creme fraiche
1 dl färsk basilika eller 2 tsk torkad
Gör så här
Strimla kassler och soltorkad tomat. Skala hacka vitlöken. Bryn kassler och vitlök i smöret.
Häll i grädde och smula i buljongen. Låt sjuda 5 min.
Tillsätt tomatpuré, creme fraiche och soltorkad tomat. Låt koka upp. Strö över basilika.
Inget salt eller peppar behövs.
Servera med ris och grönsallad.
Nu har äntligen den fruktade dagen sedan länge passerat! Tentan är skriven och om allt går som jag önskar så var det även den sista tentan på vääääääldigt länge som jag skrev! Ska dock inte säga den sista någonsin, för mittiallt sitter jag och läser ...
Hej! Nu har helgen passerat och huvudet är fullproppat med det ena och det andra från kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder och olika teorier! Om det räcker får jag svar på imorgon då det är dags för tentan! Känner att jag gjort det jag k...
Nu var det ett tag sedan jag skrev! Har varit en rätt hektisk tid och jag känner att tiden eller lusten inte riktigt räckt till för att blogga! Denna vecka är det plugg och lite mer plugg som gäller för fröken Bergman då det vankas tenta på måndag...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
||||
|