Alla inlägg under augusti 2007

Av Anna Bergman - 22 augusti 2007 09:09

Jaana som jag jobbar med berättade igår att hon läst 4 böcker av Mari Jungstedt i sommar och att dom var spännande och bra, så jag frågade henne snällt om inte jag kunde få låna dom och självklart skulle det gå bra snäll som hon är, så idag kom hon trippandes med första boken i serien, Den Du inte ser, så om jag känner att jag orkar, vilket jag i skrivande stund gör, så blir det nog att lägga sig tidigt ikväll och börja läsa lite:)


En till som är väldigt snäll och världens bästa pojkvän, kom igår hem med en present till mig :) En skjorta från MQ:) tack plutten!


Idag blir en onsdagskväll som bara kommer att spenderas hemma..De två sista onsdagarna har vi varit på afterwork på Harrys, men no no inte ikväll. Någon måtta får det vara. Ikväll är det mys.


Har idag hämtat ut ett paket som mamsen skickat, vet att det är en jacka inuti men hur den ser ut och om den passar vet jag inte, det blir en överraskning fram till lunch:) Tack mamma, du är bäst.


Sen måste jag ju säga ett sent Grattis till min pappa som vann Tiger mästerskapet 18/8 :) Ni som vill kan läsa mer om det på http://www.teamtiger.se/ och sedan längst till höger på sidan klickar ni på Racerapport:) Kanske att han måste byta yrke:)?


Nu är det fikadags, ska dricka lite te och äta två skorpor med smör och marmelad.


pussokram

Av Anna Bergman - 21 augusti 2007 19:06

Just nu strömmer Avril Lavigne- When youre gone, ut ur våra högtalare. Som rubriker lyder, GRYM låt =) repeat over and over again....

Av Anna Bergman - 21 augusti 2007 10:01

Hej hej,


Har egentligen inte så mycket att skriva idag, men skriver några onödiga rader iaf:)


Gårdagen var lugn, jobbade, gick hem, såg på tv, lagade mat, lekte lite med våran nya bärbara dator som Anders igår var och köpte=) suuperfin. Han börjar ju nämligen sin ekonomutbildning idag, som med all säkerhet kommer gå hur bra som helst för honom. Han är så härlig. Frågade honom igår är du nervös? nää inte de minsta svarade han hur lugnt som helst, hade de varit jag som skulle börjat skola hade jag haft 100000 saker i huvudet, och 1000 saker som jag var tvungen att göra osv osv...haha...tur att en av oss är lugn i det fallet iaf:) Ska bli roligt och höra hur det gått iaf, första veckorna är väl iofs inte så hårda, då man kollar deras schema är det mest "lära känna varandra grejer" på schemat.


Hmm, Idag efter jobbet ska jag försöka ta mig ut på en långprommis, känner att både jag och lillchefen behöver det:) fast de är ju bara det att lillchefen inte så gärna vill gå så långt, men men idag bestämmer jag....


Åh vilket roligt inlägg detta blev. verkligen, haha...nä nu ska jag jobba vidare.




Av Anna Bergman - 20 augusti 2007 09:22

Hej,


Jag skrev så stort i mitt förra inlägg att jag under helgen som gick skulle ta det sååå lugnt och bara mysa. Vart det av? Nej.


Fredag efter jobbet sprang jag ner på Indiska som sagt, köpte mig min lilla Buddha och några kuddfodral, två till vardagsrummet och två till sovrummet, hem efter det och satte på en gång igång med städningen. Jag började med sovrummet, men efter det var klart kunde jag inte sluta så det hela slutade med att jag städade allt utom köksdelen och toan, det sparade jag till söndag.


                       


Under tiden jag städade så åkte Anders och handlade, och då jag var klar så åt vi middag, och lite senare så alla gardiner och diverse saker var strykna så slog vi igång Die Hard 4 och åt lite ost och kex:) Myspys.


 


Lördagmorgon steg vi upp vid halv nio, åt frukost och åkte sedan iväg till Gävle, gick på stan där, åt lunch och åkte sedan till Valbo där bland annat Ikea ligger. På 45 minuter hann vi igenom Ikea och kom ut med bland annat två nya lampor och lite annat smått och gott som skulle sätta pricken över i:et på min städning...



Kring 16,30 var vi hemma, hämtade Kid, som Elin och Jonas snällt tagit hand om under dagen, åkte sedan förbi till Anders och Marlene och var lite smakråd och skjutsade sedan ut dom till Källviken till en fest som dom skulle på. Då vi kom hem plockade jag fram allt vi hade köpt och satte på plats , gick sedan in i duschen och efter de gick vi upp till Elin och Jonas där vi käkade tacos, surrade på och hade de allmänt trevligt. Åt dessutom världens godaste "chokladdipp" som man doppade en massa god färsk frukt i. MUMMA. Enkel var den också tydligen, man smälter två toblerone på svag värme i micron och blandar sedan cremefraiche i det. och simsalabim så är den klar. Kring 03-tiden gick vi hemåt, slog följe med Stefan och Katrin. Finns nog inte en gång vi varit hemma före 03 då vi varit hos Elin och Jonas. Haha, tiden går fort då man har roligt, måste ju vara så det är då?...


Söndag tog vi lite sovmorron, klev upp kring halv tolv, startade med att städa, snäll som Anders är så hjälpte han mig och städade köket, så jag bara behövde städa toan, Så lägenheten var HELT färdigstädad kring ett. Finns det något skönare än en nystädad lagg? Känns sååå skönt tycker jag iaf.


Efter städningen cyklade Anders till Jonas och såg fotboll och jag premiärkörde The black pearl till ICA Maxi, handlade tillbehör till våran middag som skulle bli Kräftor med tillbehör samt en skaldjurspaj som jag gjorde till det. gottigotti. Hann även med att sola lite:) Efter det åkte jag hem, la mig i soffan och mös med Kid och såg på Beck- den svaga länken, tills Anders kom hem, då åt vi och sen hände de inte så mycket mer den söndagen, såg The forgotten, niofilmen på trean. hyffsat bra.


Det var min lugna helg, som inte blev så lugn trots allt.



Av Anna Bergman - 17 augusti 2007 15:31

Jaaa Elin har äntligen bokat biljetten till mig:) myspys ska vi ha:) Hon är hittils den enda som tagit sig i kragen och nappat på min idé som jag skickat ut till nära och kära!..haha..men det är jag så glad för:) Vin, god mat, surr och mys och kanske lite shopping å jaa allt möjligt jag kommer rätta mig efter din vilja den helgen baby:) haha...kanske får vi med oss Anders upp till Edsbyn på torsdag å se Nissepisse spela:) Nåja är ju ett tag dit. 20-23 september pratar vi om!


Om inte alla förstod det så handlade Elins bokning om klart för besök.Andra delen av min rubrik hänvisar jag till min egen resa som jag bokat idag, nämligen hem till Kalix. Den 23-28 oktober kommer jag befinna mig på Norrländska marker igen:) hur mysigt som helst, nästan en vecka iaf. Är alltid kul att få träffa familjen och alla nära och kära där hemma. Men tiden går fort. oj oj såååå fort. Men men, lite är bättre än ingenting.


Så då vet Ni det iaf!..Nu är det 21 minuter kvar till helg för mig, och typiskt så har det börjat regna igen!..Får springa med en tjock Buddha som väger flera kilon under armen i regnet genom hela stan. Kul. Men vad gör man inte för att få det som man vill ha det..


Ciao!







Av Anna Bergman - 17 augusti 2007 09:55

-Elin, nej jag är inte religös idag heller, men han är med i så många bra uttryck juh! ha ha...


Fredag- veckans skönaste dag, eller kväll rättare sagt. Finns det något bättre att sitta ihopkuren i soffan med en liten godisskål, eller chips, whatever bara det är onyttig, och kanske se på en bra film med världens bästa sällskap och veta att man har heeeela helgen framför sig? Svaret är NEJ.. Så ikväll ska det minsann bli av, om jag får bestämma. Har inte haft en lugn helg sedan jag kom hem från Kalix, har haft fullt upp fre, lör varje helg så nu är det dags för en lugn, lång och skön helg.


 

Det som iofs innefattar lugn, lång och skön helg för mig är detta:


Idag efter jobbet ska jag springa ner på Indiska och inhandla lite grejer, sen hem, städa sovrummet iaf, sola och handla, sedan laga någon god fredagsmiddag och sedan göra det jag ovan skrev.



Lördagmorgon kommer inte bli någon sovmorgon, eller jo iaf till åtta eller nio kanske, då ska jag Anders och the black pearl åka iväg till Gävle, först gå en shoppingtur inne i stan och sedan åka till Valbo och gå på Ikea, ska handla lite nya lampor å smått och gott till min söndagsstädning, om jag nu kan hålla mig till söndag mittiallt så städar jag redan imorgon, Då har jag ju söndagen FRI, fri som fågeln. Det lät som en bra idé tycker jag, synd bara att man brukar vara rätt trött efter en shoppingtur innefattande Ikea och humöret brukar då inte heller vara på topp, så det kommer nog bli en söndagsstädning iaf.


Även idag finns det födelsedagsbarn som jag vill passa på att gratulera på min blogg. Mina kusiner Nicklas och Peter som fyller 12 år!

Ja må dom leva osv...=)


                      


För övrigt vill jag, såsom många andra, tipsa om Schulmans- familjens bloggare, Jag var inte så poppis av dom först, läste något inlägg då och då, men nu har jag blivit fast och tycker dom är så härliga! Jag är ju inte den tekniska typen, har försökt lägga in länkar på så sätt att det står tillexempel Schulman i min blogg och då ska man bara kunna trycka på det så ska man kunna navigera vidare dit. MEN det har blivit nå fel så jag lägger ner det!. Ni får helt enkelt leta Er fram själva till deras bloggar om Ni vill läsa dom. tips! Googla.


Trevlig helg din lilla grej, haha.Så dålig.

Av Anna Bergman - 16 augusti 2007 13:33

Rubriken hänvisar jag till det regn som just nu slår mot backen utanför fönstret. JÄVLAR. Det regnar och regnar och regnar, SJÄLVKLART ska det regna som mest då jag ska gå hem på lunch. Nåja jag tog mig hem och vovven fick göra båda sina behov, med lite tvång såklart. Så jag ska inte klaga, fick magen mättad iaf och blöta fötter.


Igår var en bra dag. Jobbade på som vanligt, gick på stan, köpte ännu fler presenter och kollade på lite grejer på Indiska som jag imorgon ska inhandla så de finns på plats till söndag då jag ska höststäda, ska bli kul att få lite nya grejer runt omkring sig =) Efter shoppingrundan gick jag hem, på promenad med Kid, duschade och sen gick vi ner på Harrys och träffade Marlene,Anders, Anders syster Sofia och ett par kompisar till dom, för lite mat och trevligt sällskap. Var skoj att träffa dom igen, har ju knappt sett dom på hela sommaren!..vandrade hemåt kring 11 snåret.


   

                               



Ja inte så mycket mer har jag att skriva om idag, eller jo, Stort grattis till lille Isabelle idag som fyller 2 hela år:) Hipp hipp hurra!


                              


                                   - Wörktime -






Av Anna Bergman - 15 augusti 2007 08:58

Ja då var det onsdag igen, känns alltid lite sådär småskönt att gå till jobbet på onsdagar, för då vet man att när man väl gjort bort den dagen så har man gjort bort mer än halva veckan!..haha, alla mina inlägg handlar om jobb och hur mycket jag längtar till helgen, ni får inte tro att det är så att jag inte trivs på mitt jobb, för det gör jag, men ändå skulle jag vilja att det var helg sju dagar i veckan:)


Igår kom ett mess till min telefon med in injudan att följa med Anders och Marlene och Anders lillasyster på Harrys och äta 241 ikväll, och jag och Anders var inte sena att nappa på det förslaget, så det blir en liten afterwork ikväll med..men tidig kväll iaf. Tror jag. Hoppas jag. Jo, det blir det.


Idag har vi soligt väder, men med lite kyligare vindar, man känner att hösten är på gång, skönt ändå..men tycker inte om det här mellanstadiet, jag vill att det antingen ska vara sommar eller höst.. Ungefär så här idag höst till helgen sommar :)


Började se en miniserie på trean igår tror jag det var, Tsunamin -efter vågen, rätt bra faktiskt, men man blir ju mörkrädd när man verkligen förstår vilken katastrof det var. Som överlevande måste man ha varit så hjälplös, bara sitta och vänta och vänta och vänta och kolla på tavlor i hopp om att finna sina anhöriga där. USCH. jag är väldigt glad att jag sluppit vara med om något så fruktansvärt..


Nåja nu ska jag ta tag i viktiga grejer!. Plocka upp disk ur diskmaskinen och koka lite kaffe och te!..Jag tror världen skulle stanna utan mig, ha ha..


Pussohej.

Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards