Alla inlägg under februari 2009

Av Anna Bergman - 18 februari 2009 23:04

Dagens match som IFK hade borta mot Edsbyn slutade med ännu en uddamålsförlust. 6-6 stod det och i slutminutrarna fick Edsbyn en hörna som de tyvärr satte. Tyypiskt. Nåja de borde vara nöjda över matchen tycker jag, men en förlust är väl alltid lite surt. Som tur var så förlorade även Bollnäs idag vilket gör att chansen till slutspel för IFK just nu är ganska stor!


På söndag är den sista seriematchen och IFK:s motstånd är Kungälv. En väldigt viktig match för IFK som de måste vinna eller iaf ta en poäng mot för att gå vidare. Ikväll fick vi reda på att denna match kommer tv-sändas på svt1 och matchen går av stapeln kl 15.45


Så då kan alla- långväga och nära- hejja fram IFK till slutspel!

Av Anna Bergman - 18 februari 2009 12:01

Idag fick jag tillbaka min telefon som varit på lagning, men då jag startade den och satte i simkortet så var det samma visa igen. Ingenting fixat så det är bara att skicka tillbaka telefonen för ännu en omgång lagning. Ååååh sånt kan göra mig så sur. Förstår hur Elin känner sig nu när hon har sin inne för tredje eller fjärde gången för samma fel! Suck...Varför bytte man till Ericson, Samsung krånglade aldrig för mig :)


Imorse åkte Anders med laget till Edsbyn då dom har match där ikväll. Mina planer för dagen blir nog bara att städa, träna och ta det lugnt eftersom Anders inte är hemma förrän sent, eller tidigt beror på hur man ser det.

Av Anna Bergman - 17 februari 2009 13:52

Idag kommer jag nog inte göra många knop som det känns just nu!

Träning hoppar jag över idag och tar tag i det imorgon istället. Ligger i soffan småfrusen och trött och kommer nog göra det stora delar av eftermiddagen också, tror det blir ett Lipstick Jungle maraton snart!


Idag har jag gjort lite "nätshopping". Dock ingen rolig. Bara två paket med endagslinser för närmare 600 kronor. Såg i badrumslådan att de började ta slut och Thailand börjar sakta men säkert närma sig och då är ju dessa ett måste att ha med sig. Tråkig - men nödvändig utgift. Många gånger har jag funderat på att laseroperera ögonen för mitt synfel. Men jag är lite feg-och tycker det verkar lite läskigt, så det får dröja ett tag till iaf. Men någon gång kommer det nog kanske att ske :)


Sist men inte minst så skickar jag en "krya på dig" -hälsning till Morfar som just nu ligger på lasarettet då han har haft lite problem med hjärtat! Stor kram till dig.

Av Anna Bergman - 16 februari 2009 18:57

Då var snart denna måndag slut. Dagarna går i en hejdundrandes fart måste jag säga- även om jag inte gör så mycket så försvinner timmarna fort iaf! Tiden går fort när man har roligt. Det är väl så man säger =)?


Jag tog mig iaf iväg och tränade! Körde kondition och lite armar, mage och rygg idag. Efter det åkte jag på Kvantum och handlade till dagens middag som faktiskt blev väldigt god! Fylld köttfärslimpa med mozarellaost, parmaskinka och ruccolasallad, till det kokt potatis och en fetaostsallad! Receptet hittade jag faktiskt på Pernilla Wahlgrens blogg, som även det är en blogg som jag brukar följa. Vill ni testa att laga detta så finner ni receptet här: Köttfärslimpa


Har just varit på en promme med Kid och pratat lite med mamma under tiden, nu sitter jag mätt och belåten i soffan och ska strax slå igång teven och se vad den har att erbjuda under kvällen. Anders åkte för en liten stund sedan iväg på sin träning så han kommer inte hem förrän senare ikväll.

Av Anna Bergman - 16 februari 2009 11:50

Har just ätit lunch och sitter nu och ser på lite tv. Eventuellt åker jag och tränar om en stund, annars får det bli imorgon. Handla lite mat måste jag iaf ta mig ut och göra eftersom det ekar lite i kylskåpet :)


Här är en bild på de plagg jag köpte igår! Behövde "vardagströjor" så dessa blev perfekta. Även är jag ju smyckestokig så ett par örhängen och ett halsband fick också följa med i påsen. Hade även presentkort från i julas och då känns det extra roligt att shoppa lite!


Av Anna Bergman - 15 februari 2009 20:05

Igårförmiddag kom Malin och Rickard förbi på en fika hos oss. Vi bestämde då att de skulle komma med oss ut och äta på kvällen och vi skulle följa med dom och Rickards familj och spela minigolf innan dess.


Efter killarnas träning träffades vi utanför minigolfen och sedan var matchen igång! Tyvärr hann vi inte spela färdigt men efter 12 hål kunde vi konstatera att Malin vunnit och jag kom på andra plats! =) Klockan sju promenerade vi till Teatergränd för att avnjuta middagen! Maten var riktigt god och mätta blev vi -till slut iaf, tre timmar senare hade vi fått all mat! Det var ett stort sällskap där som tydligen fick den största uppmärksamheten- och servicen på stället. Lagomt nöjda promenerade vi därifrån och gick hem till oss för att spela lite spel och äta chokladdoppade jordgubbar!


Anders och jag på Teatergränd

 

Malin och Rickard


Minigolf


 

         Härligt goda jordgubbar                        Kid busar med sin nya nalle


Idag har vi varit en sväng till Göteborg, strosat runt lite på stan och ätit lunch! Hittade mig ett par vårtröjor på H&M, annars var ingen på direkt shoppinghumör! Det var mest bara roligt att göra något. Annars brukar ju söndagar faktiskt vara ganska händelsefattiga. Tanken var till en början att åka på Ikea en sväng, men även det slutade vi ut och åkte hem till Vänersborg igen för lite våfflor och bandy hemma hos Malin och Rickard.


Nu är vi hemma och har just ätit lite middag, Anders ser på sporten så jag passar på att läsa alla roliga bloggar och även uppdatera min. Strax är det dags för film och mys resten av denna söndagskväll!


Av Anna Bergman - 14 februari 2009 10:42

Igår med posten kom det två gröna postpåsar med "alla hjärtans presenter" till oss från min och Anders familj! Dessa sparade vi och har nu på morgon öppnat presenterna! Från Anders familj fick vi ett kuvert fullt med lotter, även från mormor och morfar kom det ett kort med en lott i under veckan, så just nu sitter Anders och skrapar alla dessa lotter, men ännu har han inte jublat över någon vinst tyvärr. Vi räknade med att bli miljonärer och få leva gott resten av livet :) Kanske lite höga förväntningar eller?


Av mamma och pappa fick vi en chokladask med en liten slant i tillsammans och jag fick ett halsband från märket Diddi och ett par Björn Borg hipsters. Anders fick sig två nya kallingar från samma märke :)


Tuuuusen tack till alla för de fina presenterna! Ni är för snälla!


Anders fick även öppna sina alla hjärtans paket från mig, där det bl a var fotvård, ett par tofflor och lite annat. Även Kid fick sig självklart en present från husse och matte, en ny nalle. Det har han fått varje alla hjärtans dag sedan vi "fick" honom. Tredje nallen nu:) Jag fick min "present" igår då Anders kom hem från jobbet. En jäääääättefiiin blombukett och en allahjärtansbakelse =)


Hur vi i övrigt kommer "fira" denna dag blir med en mysig middag på Teatergränd ikväll. Anders har träning på eftermiddagen så vi hinner inte med så mycket mer än så, men de räcker gott och väl för mig!


 

             Min fina blombukett                            Halsbandet från familjen

Av Anna Bergman - 14 februari 2009 10:26

Idag är det alla hjärtans dag och därför vill jag skicka stora varma kramar fyllda med kärlek till alla jag känner! Hoppas ni får en bra och mysig dag!


 


Presentation


Take the time to smell the roses...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards